Селтик и Атлетико Мадрид направиха зрелищно равенство в среща от третия кръг в

...
Селтик и Атлетико Мадрид направиха зрелищно равенство в среща от третия кръг в
Коментари Харесай

Десет от Атлетико измъкнаха точка в Глазгоу

Селтик и Атлетико Мадрид направиха зрелищно тъждество в среща от третия кръг в група " Е " на Шампионската лига.

Домакините на два пъти повеждаха, само че Атлетико стигна до крайното 2:2 с попадения на Антоан Гризман и Алваро Мората. Гостите играха с човек по-малко след изгонването на Родриго Де Пол в 82-ата минута.

По този метод испанският гранд събра 5 точки и отстъпи лидерската позиция в групата на Фейенорд. Селтик е на дъното с едвам 1 точка и минимални шансове да се пребори за присъединяване във етапа на елиминациите.

Селтик регистрира две загуби в първите си два мача в групата, само че натрупа задатък от 7 точки пред безконечния си съперник Рейнджърс в локалното състезание.

Селтик се стремеше към първа домакинска победа в груповата фаза на Шампионската лига от 10 години насам. Отборът завоюва единствено един от предходните си 23 мача в шампионата, само че и този път не съумя да прекъсне нагативната наклонност.

Атлетико пък още един път потвърди, че играе успешно против противници от Шотландия. В общо 11 мача против тимове от тази страна " дюшекчиите " позволиха едно проваляне - 1:2 против Хартс през сезон 1993/94.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР